Poslovno mreženje

Kako Deluje poslovno mreženje?

Mnogi se povežejo v mrežo, da dobijo potencialne nove stranke za svoje podjetje, vendar lahko mreženje pomaga tudi na drugih področjih – pri iskanju službe, spremembi kariere, zaposlovanju kakovostnih kadrov, prodaji izdelkov, izboljšanju poslovne prakse ali doseganju poljubnega števila poklicnih ciljev.

Poslovno mreženje ni nič novega, vendar internetna doba ponuja nova omrežna orodja.

Mi pa vam ponujamo avtomatizirana orodja, ki skrbijo, da se vaše omrežje nemoteno gradi, medtem ko vi opravljate druge stvari, hkrati pa lahko v vašem imenu prodajamo izdelke, iščemo novega sodelavca, predstavimo vašo novo storitev, skrbimo za prepoznavnost vašega podjetja na vseh trgih po svetu …

Vizija SmartED-a

Vizija naše rešitve je celostna poenostavitev marketinških dejavnosti znotraj podjetij. Želimo ustvariti svet, v katerem lahko prodajalci v oddelku za marketing izgubljajo čim manj časa pri monotonih in preprostih dejavnosti. Želimo ustvariti svet, v katerem se marketing ukvarja zgolj in samo s kreativo, za vse ostalo pa poskrbi ED!

Digital networking za podjetja

Socialno mreženje za podjetja

Številna podjetja so ugotovila, da uporaba spletnih mest za družbena omrežja omogoča preprostoo ohranjanje  poslovnimi stikov. Tako so družbena omrežja zelo dragocena. Pomagajo vam, da se obrnete na ljudi, ko vam to ustreza, ne da bi se morali udeležiti dogodkov ali sestankov. Komuniciranje na Lnkdn-u je veliko manj stresno kot začeti pogovor z nekom, ki ga komaj poznate. To spletno mesto omogoča enostavno povezovanje z ljudmi, ne glede na to, kje so. Dober način za obveščanje o razvoju vašega podjetja ali predstavitvi novega produkta, zlasti ko gre za osebni nagovor vaših (bodočih) poslovnih partnerjev.

KAJ in KAKO deluje ED

Kaj je ED?

Na naši strani najdete veliko informacij o konceptu ED-a in celostnih rešitvah, ki vam jih ponujamo. Ampak ob tem se vam zagotovo poraja vprašanje, kaj sploh je ED? ED je računalniški sistem, ki ga na IPM Komunikacijah imenujemo kar robot ED.Namen ED-a je, da olajša delo marketinškemu oddelku, tako manjših kot tudi srednjih in večjih podjetij. Robot deluje na način umetne inteligence in je v osnovi namenjen platformi
Lnkdn (vseeno pa je popolnoma prilagodljiv in ga lahko uporabimo tudi za druge platforme, v skladu z željami naročnika). 

LinkedIN / SmartED integracija

Kako deluje ED?

Robot ED se v osnovi vpiše v vaš Lnkdn račun in v opredeljenem časovnem okviru pošilja prošnje za povezavo Lnkdn profilom, ki so po Vašem mnenju potencialni kupci (glede na lokacijo, naziv, tip podjetja v katerem delujejo in še nešteto drugih možnosti). ED lahko tudi vsem potencialnim kupcem pošlje pozdravno predstavitveno sporočilo in celo opomni potencialne stike, če na sporočilo ne odgovorijo. Vse kar morate narediti sami, je odgovarjati tistim kupcem, ki se zanimajo za vaše storitve. Rečeno drugače, ED je najcenejši in najučinkovitejši tržnik, kar si ga lahko zamislite.

menja naših strank

Naše podjetje se ukvarja s prodajo spletnih strani, pred nekaj meseci smo začeli uporabljati storitev SmartED in z njo delno nadomestili naključne prodajne klice. Po nekaj tednih uporabe so rezultati že bili vidni. ED deluje v dopoldanskem času, ko opravljam druga dela, popoldne pa se lotim odgovarjanja na vsa potencialna povpraševanja. Z uporabo ED-a mi je uspelo zmanjšati raven stresa in se osredotočiti na to, kar je pomembno – zaključevanje prodajnih procesov.

Jakob

Freelancer

SmartED je v našem podjetju pomemben sestavni del marketinških aktivnosti, saj v našem imenu redno pošilja ponudbe, povpraševanje na te pa pridejo kasneje, ker se ukvarjamo s storitvijo, ki jo je težko časovno umestiti. Potencialne stranke očitno shranijo naše podatke in stopijo v stik z nami v trenutku, ko našo storitev potrebujejo, ker beležimo porast povpraševanja.

Tomaž

Direktor

Odkar smo se pri podjetju odločili, da začnemo uporabljati pametnega robota SmartED, dosegamo popolnoma nove, do zdaj nam neznane kupce. Toplo priporočam vsem, ki želijo svoje storitve približati partnerjem po celem svetu, ne da bi pri tem obremenjevali svoj kader. 

Matjaž

CEO

Dovolite nam, da vam pomagamo rasti.

Pospešite svojo prodajo, razbremenite svoje prodajalce in prepustite ED-u, v času, ko opravljate drugo delo, pripelje potencialne kupce! Če vas zanima več so vam naši strokovnjaki vedno dosegljivi!